Laitetaan vaikka koko asunto kuntoon!
HI-Rakennus ja Maalaus remontoi kotisi lattiasta kattoon!

Yhteistyökumppanien kera toteutamme kohteen kuin kohteen
Avaimet käteen –toimituksella loppusiivouksineen!

Remontointipalveluiden ohessa teemme vakuutusyhtiöille palosaneerauksia. Puramme vahingoittuneet rakenteet, saneeraamme kohteen ja huolehdimme jälkivahingontorjunnasta.  

HI rakennus ja maalaus toteuttaa kodin saneerauksien ja remonttien lisäksi rakennuspalvelut joustavasti ja ammattitaidolla.

sisäremontti

Sisäremontit

Kaipaako asuntosi uutta ilmettä?

Kauttamme saat seinäpintojen tasoitus- ja maalaustyöt, tapetoinnit ja paneloinnit. Asennan myös asuntoosi uudet lattiat toiveidesi mukaan ja puramme vanhat tarvittaessa alta pois. Oli kohteesi iso tai pieni, suunnitelmissasi uupuvien listojen asennus tai koko asunnon saneeraus, ota yhteyttä!

Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit

Suunnitellaan yhdessä teille toimiva kylpyhuone ja laitetaan saunaosasto uuteen uskoon!

Kylpyhuone kannattaa suunnitella huolellisesti ja miettiä tilaan toimivin ratkaisu kaluste- ja vesipisteasettelun kannalta. Toimiva vesieristys ja asianmukaiset kaadot lattiassa takaavat kylpyhuoneen toimivuuden ja käyttömukavuuden vuosikymmeniksi eteenpäin.

Kosteidentilojen remontointi vaatii osaamista ja huolellisuutta viimeiseen laattaan saakka. Anna ammattilaisen huolehtia kylpyhuoneesi remontoinnista!

 

Keittiöremontit ja kalusteasennukset

Onko haaveissasi uusi keittiö tai uudet vaatekaapit makuuhuoneeseen?

Asennamme uudet kaapistot vaivatta, laatoitamme välitilan ja asennamme uudet työtasot vaateriin! Kauttamme saat myös ammattilaisen toteuttamaan sähkö- ja lvi-työt kalusteasennuksen yhteydessä.

© 2011 - 2018 HI-Rakennus ja maalaus Oy